36015 KONTOR 120 m2 – UDLEJET

Bestil prospekt

Felter med * er påkrævet
Adresse
Bredgade 36B København K 1260
Areal
120 m2
0 kr/m2
Økonomi
Leje pr. år, eksl. forbrug: DKK 1 Leje pr. mnd, eksl. forbrug: DKK 0
Varme pr. år: DKK 20.000 Varme pr. mnd: DKK 1.667
Depositum: DKK 1
Momsfrit lejemål

I attraktiv erhvervsejendom beliggende mellem Odd Fellow Palæ og Amalienborg Slot, i ejendommen Bredgade 36, udlejes 120 m² skønne kontorlokaler.

Man kan ikke høre trafikstøj fra Bredgade, og i sommermånederne er hele muren til naboejendommen dækket af grønne planter.

Lejemålet er velegnet til kontor eller showroom. Det er beliggende i stueplan i ejendommens 1. mellembygning. Lejemålet er indrettet med en kombination af åbent kontorlandskab opdelt i 2 afdelinger, mødelokale, arkivrum, køkken, toilet mv.

Lejemålet overtages indflytningsklart som nymoderniseret og nyistandsat med integreret Louis Poulsen LP Tripar belysning.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder.

Cykelparkering i gården.
Mulighed for at leje p-plads i gården.
Mulighed for ekstra arkivplads i ejendommen.
LEJEMÅLET ER MOMSFRIT.

Ejendommen er sikret med videoovervågning samt en gitterport til Bredgade, der kun er åben i dagtimerne.

Der er få minutters gang til Kongens Nytorv, Esplanaden og havnefronten samt gode transportmuligheder med Metrostation og Østerport S-station. Busser kører til døren.

Der er tilknyttet en historie til lejemålet, idet Georg Jensen i april 1904 grundlagde sit første værksted (Georg Jensen Sølvsmedie) i netop dette lejemål (senere udvidet til nuværende størrelse). Her arbejdede han med en enkelt medhjælper og en lærling, indtil han i 1912 flyttede til større lokaler.

Bliv medlem af facebookgruppen "Bredgade 36 Udlejning" og få besked om nye lejemål i ejendommen før andre.